Lemmikud TI mängud AFBMT-s

Survival õhujõudude baaskoolitus

USA õhujõudude avalike suhete / meister Sergeant Cecilio Ricardo / Avalik domeen

Mis õnnega, jõuate õhtul või öösel Air Force Basic Military Training (AFBMT) ja see "esimene päev" kestab väga kaua. Sõltuvalt sellest, kui palju aega TI peab enne tuled välja minema, võite lõpetada mõne lõbusate uute mängude nagu tulekahju õppimine õppimise. See põnev vaba aja veetmine on suurepärane aeg-tapja. See hõlmab katsetamist, kuidas suudad kotid kiiresti transportida (kui teid ei meeldi pakitud kergega?) Puuripadjalt oma ujuurini, seejärel pöörduge tagasi puurpadja juurde, moodustades üles.

(Pidage meeles, kes te seisisite kõrval?).

Kui teil on hõivatud tulekahjuõppus, pidage meeles, et ma ütlesin, et iga üksikisik, kellega ma olen kunagi kohtunud ja kes on läbi põhikoolituse teinud, soovis, et ta pakkus vähem kui see, mida nad tegid.

Te ei tohi mängida tulekahjurit, kuna (paljudest aruannetest) tundub, et see mäng on asendatud uue mänguga - "Pick" em up ja pane see ära. Kiirus on "mängu nimi" ja tundub, et TI-del on see mäng, mis mängib seda mängu uute töötutega tundideks ja tundideks.

Teine lemmikmäng, mida TI-l meeldib esimest koosolekut mängida, on "aruandlusavaldus". See on koht, kus kõik saavad moodustama, kes hoiavad oma tsiviilpakti, blokeerides aruandluse avalduse , kuni kõik saavad selle õigeks (TI rahulolule, mitte sinu jaoks). " Sir, Ma'am, praktikant Jonesi raportid on tellitud! " Uutele praktikantidele on tavaline, et nad soovivad panna sireen või ma'am aruande avalduse lõpus.

Ära tee seda. Aruandlus on " Sir (või Ma'am), praktikant Jonesi raportid, kui tellitud! ", "Mitte", sir, praktikandi Jonesi aruanne on tellitud, sir !, ega ka see " Prainjone Jonesi aruanne, nagu tellitud, Ma'am ! "(Märkus: te pole veel lennukipidaja , olete praktikant .)

Minu hea sõber Pete Tabury selgitab veel ühte lemmik-TI-d

Mäng:

Kui TI ütleb, järgib mind ja võtab treppide juurde, siis ärge järgige teda jooksvat !!!! Ma olin umbes neljandast inimest bussist ja TI rääkis inimestele, kus seisma, kui nad bussist väljuvad. Esimene paar poisid kinda virnastatud kaotatud välja näeb nende nägu. Kuuldes ja mõistes TI juhiseid, astusin ma ette ja juhtisin teisi järgima selle eeskuju. Kui TI tuli ja küsis minult, kuidas põrgu ma teadsin, mida ma tegin, purustasin ma oma aruande avalduse ja seejärel selgitasin, et olin politsei uurijatel kolm aastat ja teadsin marssisust ja koosseisudest! Ta oli hämmastunud ja ütles mulle, et ta võib mind muuta oma peahooneks ja andis talle kubemesse naljaka tunde! LOL

Muidugi, see kõik langes maantee ääres pärast seda, kui ta Pick neid üles ja pane need alla mäng. Ta vaatas mind ja teatas veerus, et järgida teda! Seejärel tõmbas ta ukse poole ja keeras lahti, sest kotid olid kohapeal, ma olin paar sammu taga. Kuid ma oleksin õnnistatud, kui ma lasksin temalt minu silmist välja minna ja ma olin otsekohe oma jalgadega sprint. Nagu ma talle järele jõudsin, oli ta juba trepist kaks ja kolm korraga kinni seistes. Ma tegin sama ja suleti vahe, see oli kuni ta tabas esimese maandumise, tabas pidurid ja tegi nägu! Nüüd oli ta umbes kaks meetrit kõrgem kui mina, kuna ma olin kaks sammu madalamad kui tema ja ta karjus oma nägu ülalt!

"KAS SA OSKAD LUGEDA?" ta küsis.

"Sir, praktikant Tabury aruandeid tellitud, Jah, sir!" Ma vastasin.

Seejärel vihatas ta vasaku õlarihku kollasele värvitud šahtibloki seintele ja küsis minult: "Siis mida põrgu seda ütleb? !!!" Ja suurte mustade tähtedega ütles ta: "Jaluta, ära käivita, kasutage käepidemeid!"

"Täpselt," vastas ta ja järgmise 6,5 nädala jooksul pidasin iga kord, kui läksime sisse ja välja suvehoovist, seisma treppide all ja ütlema seda fraasi kõigile inimestele, kes sisenesid meie lend. Ma ei unusta kunagi seda fraasi nii kaua kui ma elan!

Kas soovite rohkem teada saada õhujõudude baaskoolitusest ?